Szolgáltatásaink
Mire számíthat?
Lejjebb 3 nagyobb csoportra szétszedve olvashat a három nagy ágazatáról szolgáltatásainknak, illetve a végén a körülbelüli árszabásunkkal is megismerhet. Ha bármilyen kérdése van a pontokat illetően, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, amit akár ezt a linket követve is megtehet. Ugráshoz kattintson, az önnek tetszőleges gombra
HACCP és élelmiszerhigénia
HA szeretné elérni, hogy az Ön cégénél:
- Növekedjen a fogyasztók bizalma
- A fogyasztók egészségének szempontjai legyenek a meghatározók ez élelmiszer előállítása ill. forgalmazása során
- Ellenőrzött vizsgálati eredmények legyenek, amelyekben a vevők megbízhatnak
- Fokozott minőség- és folyamatszabályozás jellemezze az üzletmenetet
- A személyzet felelősségét pontosan meghatározzák
- Egyszerű, de hatékony dokumentációs rendszer legyen
- Rendelkezésre álljanak feljegyzések és bizonyítékok élelmiszerbiztonsági vitás/peres ügyekben
AKKOR válassza a mi vezetői tanácsadói szolgáltatásunkat. Az Önök szakértelmét figyelembe véve az önök igényeihez igazodva a lehető leggyorsabban kiépítjük és bevezetjük a fenti előnyöket biztosító élelmiszerbiztonsági rendszert. A kiépítés után igény esetén segítünk a tanúsítvány megszerzésében
A rendszer kiépítés főbb lépése
- Helyzetfelmérés
- Bevezető oktatás a cég igényeihez szabva
- Rendszerdokumentáció elkészítése:
- HACCP kézikönyv
- Folyamatábrák
- Veszélyelemzések,
- HACCP felügyeleti lapok
- Műveleti utasítás
- Higiéniai szabályzat, takarítási utasítás
- Utasítás az ellenőrző, mérő és vizsgáló
- berendezések felügyeletéhez
- Mellékletek (anyagáram alaprajz,adatlapok, műszaknapló, stb.)
- Rendszer bevezetése és átadása
- Élelmiszer-higiéniai oktatás/vizsga (opcionális)
Tűzvédelem:
- Tűzvédelmi szabályzat elkészítése
- Tűzriadó terv elkészítése
- Tűzvédelmi kockázati osztályok besorolása
- Tűzvédelmi oktatási tematika elkészítése
- Tanácsadás, tájékoztatás a Megbízót érintő tűzvédelmi kérdésekben
- Tűzvédelmi oktatás (ismétlődő évi 1x)
Munkavédelem
Szükséges megbízói utasítások, dokumentációk elkészítése, mint:
- Munkahelyi kockázat értékelés
- Kémiai kockázatértékelés
- Egyéni védőeszköz juttatás rendje
- Kötelező orvosi vizsgálatok rendje
- Munkavédelmi oktatási tematika elkészítése
- Tanácsadás, tájékoztatás a Megbízót érintő munkavédelmi kérdésekben
- Munkavédelmi oktatás (ismétlődő évi 1x)
- A munkabalesetek kivizsgálása, dokumentálása külön díjazás fejében ami egyedileg kerül elbírálásra.
Hozzávetőleges árak
Kérje ajánlatunkat; az adatok kitöltése után azonnal választ kap, hogy mennyibe kerülne Önöknek (+/- 20 % eltéréssel) a rendszer kidolgozása, ha a Mi cégünket bízzak meg.
Élelmiszer-higiéniai oktatásokat folyamatosan szervezünk
az alábbiakban találja a legközelebbi időpontokat:
- 2023. április 27. 14:00 Veszprém, Kossuth Általános Iskola, Veszprém, Budapesti u.
- 2023. május 23. 14:00 Veszprém
- 2023. június 30. 14:00 Veszprém
A helyszín tetszőlegesen választható. (Kérem, hogy e-mailben írják meg az időpontot és a várost.) Az oktatások időtartama: 3 óra. A tesztírás anyaga az oktatáson teljes egészében elhangzik.
FAR – Résztvevői lap letöltése (szükséges jelentkezéshez):
Költsége:
- Alap esetben: 11 500 Ft + Áfa /fő
- 4 fő feletti jelentkezés esetén: 11 000 Ft + Áfa /fő
- Nagyobb jelentkező létszám esetén a kívánt helyszínen is megtartjuk az oktatást és a díjszabás is egyedi lehet.
Kültag: Straub Zsuzsanna élelmiszer mérnök
Ügyvezető: Ihász István
Adószám: 20794783-2-19
Székhelye: 8200. Veszprém, Aulich L. u. 36.
E-mail: talentumvp@gmail.com
Telefonszám: +36302161594
Név: TÁLENTUM PROJEKT BT.
A Társaság adatai, elérhetőségek: