Szolgáltatásaink

Mire számíthat?

Lejjebb 3 nagyobb csoportra szétszedve olvashat a három nagy ágazatáról szolgáltatásainknak, illetve a végén a körülbelüli árszabásunkkal is megismerhet. Ha bármilyen kérdése van a pontokat illetően, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, amit akár ezt a linket követve is megtehet. Ugráshoz kattintson, az önnek tetszőleges gombra

HACCP és élelmiszerhigénia

HA szeretné elérni, hogy az Ön cégénél:

  • Növekedjen a fogyasztók bizalma
  • A fogyasztók egészségének szempontjai legyenek a meghatározók ez élelmiszer előállítása ill. forgalmazása során
  • Ellenőrzött vizsgálati eredmények legyenek, amelyekben a vevők megbízhatnak
  • Fokozott minőség- és folyamatszabályozás jellemezze az üzletmenetet
  • A személyzet felelősségét pontosan meghatározzák
  • Egyszerű, de hatékony dokumentációs rendszer legyen
  • Rendelkezésre álljanak feljegyzések és bizonyítékok élelmiszerbiztonsági vitás/peres ügyekben

AKKOR válassza a mi vezetői tanácsadói szolgáltatásunkat. Az Önök szakértelmét figyelembe véve az önök igényeihez igazodva a lehető leggyorsabban kiépítjük és bevezetjük a fenti előnyöket biztosító élelmiszerbiztonsági rendszert. A kiépítés után igény esetén segítünk a tanúsítvány megszerzésében

A rendszer kiépítés főbb lépése

  1. Helyzetfelmérés
  2. Bevezető oktatás a cég igényeihez szabva
  3. Rendszerdokumentáció elkészítése:
    • HACCP kézikönyv
    • Folyamatábrák
    • Veszélyelemzések,
    • HACCP felügyeleti lapok
    • Műveleti utasítás
    • Higiéniai szabályzat, takarítási utasítás
    • Utasítás az ellenőrző, mérő és vizsgáló
    • berendezések felügyeletéhez
    • Mellékletek (anyagáram alaprajz,adatlapok, műszaknapló, stb.)
  4. Rendszer bevezetése és átadása
  5. Élelmiszer-higiéniai oktatás/vizsga (opcionális)
fire truck, fire fighters, vehicles-2494545.jpg

Tűzvédelem:

  • Tűzvédelmi szabályzat elkészítése
  • Tűzriadó terv elkészítése
  • Tűzvédelmi kockázati osztályok besorolása
  • Tűzvédelmi oktatási tematika elkészítése
  • Tanácsadás, tájékoztatás a Megbízót érintő tűzvédelmi kérdésekben
  • Tűzvédelmi oktatás (ismétlődő évi 1x)
construction worker, man, people-956496.jpg

Munkavédelem

Szükséges megbízói utasítások, dokumentációk elkészítése, mint:

  • Munkahelyi kockázat értékelés
  • Kémiai kockázatértékelés
  • Egyéni védőeszköz juttatás rendje
  • Kötelező orvosi vizsgálatok rendje
  • Munkavédelmi oktatási tematika elkészítése
  • Tanácsadás, tájékoztatás a Megbízót érintő munkavédelmi kérdésekben
  • Munkavédelmi oktatás (ismétlődő évi 1x)
  • A munkabalesetek kivizsgálása, dokumentálása külön díjazás fejében ami egyedileg kerül elbírálásra.

Hozzávetőleges árak

Kérje ajánlatunkat; az adatok kitöltése után azonnal választ kap, hogy mennyibe kerülne Önöknek (+/- 20 % eltéréssel) a rendszer kidolgozása, ha a Mi cégünket bízzak meg.

Élelmiszer-higiéniai oktatásokat folyamatosan szervezünk

az alábbiakban találja a legközelebbi időpontokat:

  1. 2023. április 27. 14:00 Veszprém, Kossuth Általános Iskola, Veszprém, Budapesti u.
  2. 2023. május 23. 14:00 Veszprém
  3. 2023. június 30. 14:00 Veszprém

A helyszín tetszőlegesen választható. (Kérem, hogy e-mailben írják meg az időpontot és a várost.) Az oktatások időtartama: 3 óra. A tesztírás anyaga az oktatáson teljes egészében elhangzik.

FAR – Résztvevői lap letöltése (szükséges jelentkezéshez):

Költsége:

  • Alap esetben: 11 500 Ft + Áfa /fő
  • 4 fő feletti jelentkezés esetén: 11 000 Ft + Áfa /fő
  • Nagyobb jelentkező létszám esetén a kívánt helyszínen is megtartjuk az oktatást és a díjszabás is egyedi lehet.

Kültag: Straub Zsuzsanna élelmiszer mérnök

Ügyvezető: Ihász István

Adószám: 20794783-2-19

Székhelye: 8200. Veszprém, Aulich L. u. 36.

E-mail: talentumvp@gmail.com

Telefonszám: +36302161594

Név: TÁLENTUM PROJEKT BT.

A Társaság adatai, elérhetőségek:

Kapcsolatfelvételi ív

Kérdése van?

Scroll to Top